Om oss

Vi är en ledande leverantör av köksinredningar i Göteborg med omnejd. Vi arbetar uteslutande med de bästa företagen inom kök och inredning. Varje år levererar vi hundratals kök och vet därför vad som krävs för att allt ska fungera som det ska.

Vi erbjuder tre installationsmodeller av våra kök och andra inredningar. Gör det själv, gör det tillsammans eller gör det enkelt. Välj den nivå som passar dina förutsättningar.

Vi har i många år levererat kompositstenmaterial av olika slag till kunder i Göteborgsregionen. Till en början ägnade vi oss åt mindre entreprenader och försäljning av stenprodukter men med tiden växte verksamheten och idag har i ett flertal anställda som kan leverera både stenmaterial och montage av natursten till en mängd olika användningsområden. Med en toppmodern maskinpark och engagerade medarbetare är vi idag ledande inom natursten i Västsverige.

Vi levererar ett brett utbud av stenmaterial för allt från bänkskivor till golv- och väggmaterial. Alltid med högsta kvalitet och med exakt den finish som våra kunder önskar. Till oss vänder sig både företag och privatpersoner som behöver högkvalitativa stenmaterial. Främst så levererar vi bänkskivor och invändiga material för golv och väggar, men vi kan även hjälpa dig som behöver stenmaterial till andra användningsområden.

bänkskiva göteborg

Specialist på stenmaterial i Göteborgsregionen - material & service av högsta kvalitet!